Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αποθεώνει την Αθήνα: Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania»
Λάμψη στην Αθήνα για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania». Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αποθεώνει την Πρώτη Κυρία και μιλά για μια «μαγική βραδιά».
Η Αθήνα φιλοξένησε την περασμένη Κυριακή σε ειδική προβολή το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Melania». Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, εξέχουσα προσωπικότητα της αμερικανικής συντηρητικής σκηνής και στενή συνεργάτιδα του Προέδρου Τραμπ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της με μια ανάρτηση που αναδεικνύει την ελληνική πρωτεύουσα ως βασικό σταθμό της διεθνούς προβολής της ταινίας.
Σύμφωνα με την Γκίλφοϊλ, το ντοκιμαντέρ δεν αποτελεί απλώς μια βιογραφία, αλλά μια σπάνια ματιά «πίσω από τις κουρτίνες» στη ζωή και το έργο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Η ταινία εστιάζει στη δημόσια προσφορά της Μελάνια Τραμπ και στις στιγμές που οδήγησαν στην ιστορική ορκωμοσία του Ιανουαρίου του 2025, προσφέροντας υλικό που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.
«Ήταν μια μαγική βραδιά», σημείωσε η Γκίλφοϊλ, ευχαριστώντας τους Έλληνες υποστηρικτές και φίλους που κατέστησαν δυνατή την εκδήλωση στην Αθήνα.